Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor de Comerç es reuneix amb la UBR

El regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, va mantenir el passat dilluns, 9 de febrer, una reunió amb la Junta de la Unió de Botiguers de Ripollet, per tal d'informar-la sobre la proposta aprovada inicialment en el Ple de l'Ajuntament per implantar a certes zones del municipi espais d'aparcament de rotació.

Els comerciants varen donar suport a aquesta proposta i van manifestar que, en el període d'al·legacions, presentaran els suggeriments que creguin oportuns. Igualment, es van valorar altres actuacions, com la possibilitat que l'Ajuntament emeti un full informatiu adreçat als comerciants i a la població en general, així com la possibilitat de convocar una assemblea amb els comerços per tal d'aprofundir en la citada proposta.

Guanyadors dels Concurs d'Aparadors
L´alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i el regidor de Comerç, Indústria i Turisme, Joan Fandos, van rebre a l'Ajuntament, el passat dimarts, 10 de febrer, als guanyadors dels premis locals del 39è Concurs d'Aparadors de Nadal, organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell. Els guardonats d'enguany han estat, en primer lloc, la Pastisseria Bomboneria Mató, situada a la rambla de Sant Jordi. El 2n. Premi va ser per Flors Montcada i el 3r per a DeCuina Reformes, al carrer de Montcada.

Foto 1: El regidor de Comerç, Industria i Turisme, Joan Fandos
Foto 2: Recepció als guanyadors del Concurs d'Aparadors