Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Campionat de Catalunya de Cros de Canovelles compta amb 22 atletes del RUA

El Ripollet Unió Atlètica va aconseguir un bon paper a les diferents categories a les que va participar al 89è Campionat de Catalunya de Cros, disputat el passat 8 de febrer a Canovelles.

A la categoria Cadet, Alba Ruiz (35a) i Mireia Martínez (63a) a femení i Carles Mor (26è), Guillem Hurtado (39è) i Manel Mor (47è) a masculí, van ser els representants del RUA. A la categoria Infantil, l'equip format per Claudia Martínez (17a), Marta Alcoceba (44a) i Anna Calderón (96a) va classificar-se al lloc 14è de la classificació per equips. Carlos Roguera, que no va poder formar equip en ser l'únic component masculí d'aquesta categoria, va finalitzar 29è. A Aleví femení va ser on el RUA va aconseguir el seu millor resultat, gràcies a la 4a posició de Paola Carmona. També hi va participar Irene Pérez (88a) i Sergi Martín (45è) i Arnau Giménez (67è) a masculí. A la categoria Benjamí, Alberto Ramírez va finalitzar 83è, mentre que l'equip femení, amb 6 atletes, va acabar 7è a la categoria per equips, amb les següents classificacions individuals: Aina Giménez (31a), Sonia Alcoceba (34a), Laura Pérez (45a), Laura Gil (66a), Gemma Sepúlveda (82a) i Mireia Valdivia (85a). A la categoria regna, la sènior, Alberto Ramírez va aconseguir una meritòria 33a posició. Ildefonso Teruel, tot i ser veterà, també va competir en aquesta categoria, aconseguint el lloc 91 dels 116 que hi van participar.

Ildefons havia disputat el dia anterior el 14è Campionat de Catalunya de Veterans a Pista Coberta. A la prova de 3000 metres llisos va aconseguir la 5ª posició. Altres proves destacades del cap de setmana van ser la 19ª Mitja Marató de Barcelona, amb 3.884 atletes participants, dos d'ells del RUA. Juan Arias va ocupar el lloc 873 i José Maria González el 2254.