Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ICV fa campanya a la comarca a favor del TramVallès

El president d'ICV al Vallès Occidental, Xavier Boix, va visitar Ripollet el passat dilluns, 9 de febrer, per tal de presentar la campanya de suport al TramVallès, que la formació està impulsant a tota la comarca. Amb l'objectiu que aquest projecte sigui inclòs al Pacte Nacional per a les Infraestructures “com una realitat i no com una idea”, ICV presentarà mocions a la majoria de municipis de la comarca i farà difusió al carrer d'aquesta proposta de tramvia intra-comarcal.

Boix, que va estar acompanyat de María López i Valentí Nieto, d'ICV a Ripollet, va explicar que el tramvia és una infraestructura que respon a una justícia social i a un repte per fer una societat més sostenible. Iniciativa espera que la proposta de TramVallès, impulsada des de la Plataforma pel Transport Públic (PTP) i l'ADENC, aconsegueixi la unanimitat al Ple de Ripollet. Per això, la faran arribar a tots els grups municipals, tot esperant que la recullin i la presentin a aprovació. Fins el moment, s'ha presentat mocions als plens de Badia, on va ser aprovada per unanimitat, i al de Barberà, on va ser rebutjada.

La proposta que defensa ICV consisteix en la implantació del tramvia com “la columna vertebral de la mobilitat dels municipis” de la comarca, complementat amb una bona xarxa d'autobusos i ferrocarril. Xavier Boix va anunciar que la PTP elaborarà properament un estudi sobre les possibles vies per on podria passar el tramvia a Ripollet.

Foto: (d'esquerra a dreta) Valentí Nieto, María López i Xavier Boix.

R.H.