Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Mirada de dones', cartell guanyador del Dia Internacional de les Dones 2009

L'obra de Montse Guerra López, veïna de Santa Coloma de Gramanet, és la guanyadora del concurs de cartells del Dia Internacional de les Dones, que se celebrarà el proper 8 de març. El certamen ha estat convocat per la Regidoria de Polítiques d'Igualtat. L'obra guanyadora, dotada amb un premi de 500 euros, ha estat escollida entre els 21 cartells participants a l'edició d'enguany.

Des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat s'ha destacat l'alt nivell de les obres presentades, així com la gran heterogeneïtat dels participants, ja que hi havia autors des dels 12 anys i fins els 72, la majoria de Ripollet.

El jurat que el passat dijous, 5 de febrer, va seleccionar el cartell guanyador, estava presidit per la regidora de Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, i integrat per representants del Grup de Dones per la Igualtat, l'Associació Ripollet Fibromiàlgia i Fatiga Crònica i Folacke Afro, tres entitats que participen a la Taula de Dones del municipi. També en fa formar part del jurat Mónica Herrera, de l'àrea de Comunicació de l'Ajuntament i la tècnica de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat, Sandra Ortiz. Aquest cartell anunciarà els actes del Dia internacional de les Dones 2009, organitzats per l'Ajuntament de Ripollet.

R.H.