Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'IES Palau Ausit es torna a classificar pel campionat estatal Spainskills

Tres alumnes d'aquest centre de secundària de Ripollet han guanyat el Campionat de Catalunya de Formació Professional, Catskills, a tres de les 11 categories. Es tracta de Pau Guimerà, campió a Control Industrial; Ángel Alberto Izquierdo i Pau Guimerà, a Mecatrònica, i Àlex Riera a Pintura. Al campionat, que es va celebrar a finals de gener, també hi va participar Joan Manel Garrido, a la categoria de Tecnologia de l'automòbil.

Aquests alumnes representaran Catalunya en el campionat estatal Spainskills el proper mes d'abril, on tindran l'oportunitat de classificar-se pel campionat internacional, WorldSkills, que se celebrarà a Calgary (Canadà) al setembre de 2009. Recordem que a la darrera edició, l'alumne de l'IES Palau Ausit Carlos Luque va arribar al campionat internacional, al Japó.

D'altra banda, el passat 30 de gener, l'IES Palau Ausit va ser la seu de la reunió del jurat de Spainskills, a la disciplina de Control Industrial, on el professor del centre, Vicente Guerrero, en forma part. A la reunió es va preparar la competició del mes d'abril a Madrid i va comptar amb la presència de 10 representants de les diferents comunitats autonòmiques que hi participen.

Foto 1: Pau Guimerà, durant la proba de Control Industrial.
Foto 2: Ángel Alberto Izquierdo i Pau Guimerà, campions a Mecatrònica, durant l'evaluació de la seva proba.
Foto 3: Àlex Riera, competint a Pintura.
Foto 4: Joan Manel Garrido, participant a Tecnologia de l'automobil.
Foto 5: Reunió del jurat de Spainskills, a l'IES Palau Ausit.