Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Projecte Laborem, la formació professional en xarxa

L'IES Palau Ausit de Ripollet és un dels cinc centres de secundària de Catalunya que participarà durant el proper any en el projecte Laborem. Aquesta iniciativa neix gràcies al conveni signat el passat 15 de desembre entre la Generalitat de Catalunya i l'empresa Schneider Electric España SA i es dirigeix als estudiants d'FP d'electricitat-electrònica, manteniment i de serveis a la producció i altres cicles formatius amb continguts relacionats amb l'automatització.

Es tracta d'un projecte que facilitarà la formació electrònica (e-learning) i que permetrà que els IES puguin compartir tecnologia i recursos didàctics. Per això es crearà una xarxa de comunicació informàtica que utilitzarà la plataforma que el Departament d'Educació disposa a l'Institut Obert de Catalunya per fer la formació a distància. Així, tots els centres que hi participin podran accedir a distància, via telemàtica.

Cada IES elaborarà dos o tres projectes, que informatitzarà per tal que siguin accessibles des de la plataforma de l'IOC i així els centres podran compartir experiències educatives i els alumnes podran fer pràctiques amb una oferta més àmplia de recursos.

Foto: el director general d'Ensenyaments Professionals, Artístics i Especialitzats, Josep Francí, i el director general d'Schneider Electric España SA, Enrique Valer, durant la signatura.

R.H.