Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Propera obertura del Centre Cívic de Can Mas al parc del Primer de Maig

El proper 7 de febrer s'inaugurarà el primer dels nous equipaments previstos al Projecte Integral del Barri de Can Mas (PIIBCM). Serà el Centre Cívic, al parc del Primer de Maig. L'acte, a més dels parlaments oficials, comptarà amb una xocolatada popular.

El Centre Cívic acollirà la seu de l'Associació de Veïns del barri de Can Mas. A més, serà l'espai de referència de les actuacions del programa Cultura de proximitat. El parc del Primer de Maig també acollirà l'exposició ‘C+ és això', amb tota la informació del Pla. La mostra està realitzada dins un contenidor de vaixell.

L'OFICINA DEL PLA
Aquest mes de febrer també s'inaugurarà l'oficina de la Llei de Barris, als locals que l'Ajuntament ha adquirit i reformat al parc de Rizal. Aquest espai serà la seu del Projecte, des d'on es proporcionarà tota la informació del PIIBCM.
L'oficina, que obrirà el proper 2 de març, de 8 a 21 hores, de dilluns a divendres, s'inaugurà amb una jornada de portes obertes, el proper 28 de febrer, a partir de les 12 h. Els locals acolliran els serveis de Kftí, Telecentre, l'Espai Dona i el Servei d'Atenció Sòciocomunitari.