Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els atletes de la RUA s'emporten vuit trofeus al 48è Cross de Sant Sebastià de Sabadell

Els atletes de la Ripollet Unió Atlètica va aconseguir el passat diumenge, 18 de gener, vuit trofeus a les diferents categories del 48è Cross de Sant Sebastià de Sabadell. La jornada es va desenvolupar amb normalitat, tot i les baixes temperatures i amb menys participants que en edicions anteriors.

A la categoria de Prebenjamí, Joan de la Torre es va emportar la medalla de bronze. A la categoria Benjamí, l'equip femení va fer molt bon paper: Aina Giménez (2a), Mireia Valdivia (6a) y Gemma Sepúlveda (11a). A la categoria masculina Alberto Ramírez va ocupar la 19a posició.

A la categoria aleví femenina, Paola Carmona va aconseguir la 2a posició i Sara Rubio la 5a. D'altra banda la secció masculina d'aquesta categoria va aconseguir: 9è (Sergi Martín) i 12è (Arnau Giménez).

A la categoria infantil: Claudia Martínez, 2a i Laura Rubio quedava 7ª. La categoria cadet es de las poques on els nois de la RUA va aconseguir millors posicions qie les noies: Carles Mor, 7è, Manel Mor, 8è y Guillem Hurtado, 10è. Per la seva banda, Rocio Hernández va ser 11a i Alba Ruiz, 12a.

A la categoria juvenil, Arnau Nadal aconseguia la 7a posició, mentre que Sonia Mañas es tornava a proclamar guanyadora de la seva categoria. A la modalitat de cross curt es van emportar la victòria Antonio Valdicia i Mercedes Gracia.

El darrer trofeu que es van emportar els de la RUA va ser per Alberto Ramírez, que va quedar 3r a la categoria sénior. Finalment els més veterans van aconseguir la 6a plaça de Ildefonso Teruel, la 10a de Xavier Garcia i la 41a de Federico Càncer.

F.R.

Foto: (cedida per la RUA) Joan de la Torre, recollint el trofeu.