Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'equip de govern afirma que " hem caminat el 2008 amb pas ferm"

El passat dimarts, 20 de gener, l'equip de govern de l'Ajuntament de Ripollet, format pel PSC i CiU van fer balanç del que ha estat la vida política i la gestió del govern durant el 2008. Tant l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, com el portaveu de CiU i segon tinent d'alcalde, Xavier Peñarando van destacar "la corresponsabilitat i transversalitat amb què hem treballat".

Tal i com van declarar durant la roda de premsa “una mostra d'aquest treball de corresponsabilitat ha estat l'elaboració del pressupost municipal que enguany requeria un gran esforç de contenció”.

Respecte a la relació amb la resta de forces polítiques de l'Ajuntament, Parralejo va recalcar que "l'ambient entre els portaveus és força bo i que en situacions concretes com el cas Maores o pel Fons Estatal d'Inversió Local, l'entesa i col·laboració entre tots ha estat molt bona".

Respecte al Pacte d'Acció Municipal, signat a principis de legislatura entre el PSC i CiU, tan Parralejo com Peñarando han assegurat que “tot i no haver assolit el meridià de la legislatura, ja s'han complert el 50% dels projectes del pacte”.

Finalment, l'alcalde, Juan Parralejo, va fer un repàs dels projectes realitzats durant aquest any. En l'àmbit cultural, va destacar, la consolidació del CIP, les troballes dels Pinetons o el reglament d'honors i distincions; en polítiques per joves, el Pacte local en educació pel lleure; en Ocupació, més de 800 usuaris del patronat; en comerç, les campanyes de Nadal i la relació amb les entitats; en Educació, els ajuts pels llibres de text i la segona llar d'infants municipal La Verema; en Esport, la tercera fase del pla director del poliesportiu; en Medi Ambient, més de 5.300 usuaris han participat a les activitats de la Casa de Natura, el circuit esportiu dels Pinetons o la ordenança d'espais verds; en Via Pública, la remodelació del parc de Ferran Ferré i en Serveis Socials, l'aplicació de la llei de la Dependència i el programa de la Gent Activa. Finalment es va fer una menció especial a tot el projecte de la Llei de barris a Can Mas, que tal i com va assegurar el mateix alcalde, "se'n podrà executar el 100%".

F.R

Foto:
- D'esquerra a dreta: Xavier Peñarando, Rosa Martin i Juan Parralejo.