Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El COP-CpR presenta al·legacions al Reglament de Règim intern del Mercat Municipal

El grup de l'oposició ha presentat una vintena d'al·legacions a la proposta que es va aprovar el passat Ple Municipal. Les al·legacions van en dos sentits. D'una banda, pretenen "democratitzar una mica més la presa de decisions en el que afecta el Mercat i als propis paradistes directament". D'altra banda, el Compromís demana suprimir totes les referències a "l'empresa gestora del mercat", per tal que la seva gestió només pugui ser directa per part de l'Ajuntament.

El regidor del COP-CpR, José Luís Muñoz, ha declarat en un comunicat de premsa que "al cap d'un any de l'entrada en funcionament de la remodelació del Mercat, queda clar que aquesta no ha aconseguit, millorar la situació comercial del Mercat Municipal". Muñoz, a més, assegura que "l'única gran beneficiada de la remodelació ha estat justament la gran superfície comercial".

Les CAP amb Palestina
El COP-CpR, com a membre de les Candidatures Alternatives del Vallès, ha expressat el seu suport al manifest 'Prou complicitat amb la massacre del poble palestí'. Així, des de les CAV s'ha fet una crida als governants i la societat civil perquè facin seu el compromís amb la cultura de la pau. També ha fet una crida a tots els vallesans i vallesanes a participar de totes les convocatòries de rebuig de l'agressió d'Israel i a manifestar la seva posició de forma clara.

Foto: El regidor del COP-CpR, Jose Luís Muñoz.
R.H.