Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre Cultural presenta Intensities

El proper dimarts, 20 de gener, a 2/4 de vuit del vespre, el Patronat Municipal de Cultura inaugura l'exposició Intensities. Inconformisme, incorrecció i rebel·lió entre art i escena musical. La mostra està produïda per l'Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona i forma part del programa professional d'arts visuals del PMC.

L'acte comptarà amb la presència del President-delegat del Patronat Municipal de Cultura, Ferran Tornel, la cap de l'Oficina de Difusió Artística de la Diputació, Mireia Sabaté i el comissari de l'exposició, David G.Torres.

L'exposició mostra a través de documents, vídeos, peces musicals i gravacions alguns moments d'intensitat i de recerca d'un cert esperit rebel i inconformista que s'ha donat en la música i l'art. El fil conductor de la mostra serà el concepte d'intensitat associat a la radicalitat, la incorrecció i la utilització del pensament crític. Una intensitat que en molts casos s'ha produït en àmbits on s'ha relacionat l'escena musical i l'artística. Així el visitant podrà contemplar els treballs de William S.Burroughs, Kurt Schwitters, Nam June Paik, Julien Temple, Pau Riba, Sex Pistols, Dan Graham i Antonio Ortega, entre d'altres.

Intensities i el seu projecte educatiu s'han inclòs a la Guia d'Activitats Educatives 2008-2009 i es realitzaran visites guiades per als centres escolars de Ripollet; a més, està previst realitzar una visita guiada per a adults el proper 5 de febrer a les 19 hores.

F.R.