Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local finalitza la campanya de Nadal sense incidències destacades

La Policia Local de Ripollet ha donat per tancada la Campanya de Nadal 2009 sense incidències destacades i amb una nova disminució de denúncies i queixes de seguretat respecte d'altres anys.

Durant els trenta-cinc dies de duració d'aquesta campanya, que es va iniciar amb l'encesa dels llums de Nadal dels carrers de Ripollet, el treball dels agents ha consistit en un reforç de la seguretat local, sobretot a les zones més cèntriques i comercials i amb especial atenció als horaris de tancament dels negocis.

Un dels aspectes més destacats de la campanya ha estat la patrulla mixta de Policia Local i de Mossos d'Esquadra que, a més de l'habitual servei de vigilància a peu, s'ha encarregat de distribuir i explicar el fulletó de Consells de Seguretat editat per l'Ajuntament de Ripollet. L'objectiu d'aquesta publicació és acostar-se més als ciutadans i donar major sensació de proximitat. Aquesta iniciativa, que va començar l'any passat, ha tornat a tenir bona rebuda per part de la ciutadania i especialment pel sector comercial.

La Policia Local ha pres el compromís amb els Mossos d'Esquadra i la Unió de Botiguers de Ripollet de mantenir aquesta patrulla de manera permanent, independentment de l'època de l'any, amb l'objectiu de mantenir i millorar el bon nivell de seguretat del municipi a través de la coordinació policial i la proximitat amb el ciutadà.

R.H.