Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Fons Estatal finançarà tots els projectes presentats per Ripollet

L'Ajuntament de Ripollet va rebre el passat dilluns, 12 de gener, la resolució de la Secretaria d'Estat de Cooperació Territorial, per la qual s'autoritza el finançament dels 16 projectes presentats pel consistori, a càrrec del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL).

Tots els projectes es realitzaran en espais de titularitat municipal o públics, amb l'objectiu de generar ocupació directa i hauran d'estar finalitzats abans del 31 de desembre del 2009.

Amb una inversió total d'uns 6 milions 300 mil euros, entre els projectes es troba la reforma del camp de futbol de l'industrial, del pavelló municipal Francesc Barneda, diversos projectes de pintura a edificis municipals i de millora d'edificis escolars. També es portarà a terme un projecte d'estalvi energètic i enllumenat al parc dels Pinetons, així com obres de millora a diversos edificis culturals municipals. El Casal d'Avis, l'aparcament del Molí, el parc de Gassó Vargas, la carretera de Santiga i els carrers de Balmes i Tarragona són altres dels punts que es milloraran gràcies als Fons Estatal.

Foto: Un dels projectes consisteix en la millora i reforma del camp de l'Industrial.

R.H.