Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Entregats els 12.000 euros de la Unió de Botiguers de Ripollet

El passat diumenge, 11 de gener el Teatre Auditori va acollir el tradicional sorteig de la campanya de Nadal, organitzada per la UBR amb el suport de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Ripollet. Enguany s'han entregat 8 premis, repartits en un de 5.000 euros, un de 3.000 euros, dos de 1.000 euros i quatre de 500 euros. El Teatre va comptar amb la presència d'un nombrós públic.

La primera afortunada va ser Angeles Martos Carrasco, que es va emportar el premi de 5.000 euros i que es trobava present al teatre durant el sorteig. Posteriorment es va repartir el premi de 3.000 euros, per a Vanessa Romero, els dos de 1.000 euros per a Maria Isabel Buitrago i Rosa Meitadier, que també estava entre el públic de l'Auditori.

Finalment es van donar els quatre premis de 500 euros per a Gabriel Soto, Maria Isabel Yuste, Salvador Andrés i Sandra Rueda. A més, es van regalar sis ampolles de cava entre el públic i “les mans innocents” també es van emportar un obsequi a casa.

Durant la presentació de l'acte, el president de la Unió de Botiguers, Joan Serrano va agrair la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes que han participat a la campanya, el dels comerciants i especialment el suport dels treballadors i treballadores del Centre Cultural.

F.R.

Fotos:
- Angeles Martos, guanyadora dels 5.000 euros
- Vanesa Romero, guanyadora dels 3.000 euros.
- Maria Isabel Buitrago i Rosa Meitadier, guanyadores dels 1.000 euros.
- Gabriel Soto, Maria Isabel Yuste, Salvador Andrés Carmona i Sandra Rueda, guanyadors dels 500 euros.