Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple extraordinari del 8 de gener de 2009

L'Ajuntament va celebrar el dia 8 de gener una sessió extraordinària, amb caràcter d'urgència, del Ple Municipal. El motiu de la convocatòria era realitzar l'aprovació dels projectes que l'Ajuntament presentarà al Fons Estatal d'Inversió Municipal, concedit pel Govern de l'Estat. Tant la memòria, com cadascun dels projectes executius, han estat aprovats per unanimitat, amb els vots favorables de PSC, CiU, PP i COP-CpR. El consistori ha presentant 16 projectes a aquesta convocatòria per un import total d'uns 6 milions 300.000 euros.

Tots els projectes es realitzaran en espais de titularitat municipal o públics, amb l'objectiu de generar ocupació directa i hauran d'estar finalitzats abans del 31 de desembre del 2009.

Els projectes s'han escollit entre totes les propostes presentades pels diferents departaments del consistori i la majoria d'ells han estat elaborats pel departament tècnic de la casa. En aquest sentit l'alcalde ha volgut agrair a tots els treballadors "que han treballat aquestes vacances per tenir tots els projectes acabats". Respecte a l'elecció dels projectes, Parralejo ha declarat que “l'elecció s'ha realitzat prioritzant en l'apartat de via pública, especialment en l'accessibilitat del municipi”.

R.H./L.P.