Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis 2009

Centenars de persones, especialment nens i nenes, van participar el passat dilluns a la Cavalcada de Reis 2009. Tot i el fred que feia, la recepció dels reis al carrer de Balmes i el seguiment de la cavalcada durant tot el recorregut va ser molt multitudinari. Com a novetat d'aquest any, cinc nenes del municipi van acompanyar a l'alcalde a l'entrega de claus als Reis Mags.

La Cavalcada, organitzada per Ripollet Costums i Tradicions, va començar al barri del Pont Vell on l'Associació de Veïns va rebre els reis amb un carta escrita pels nens i nenes de la zona. A les sis de la tarda ses majestats van creuar el pont acompanyats pels nens i nenes de l'Esplai l'Estel fins al carrer de Balmes on els esperava l'alcalde de Ripollet i el regidor de Cultura, Ferran Tornel.

Bons desitjos per Nadal
Poc abans de començar la Cavalcada, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo va rebre al seu despatx a les cinc nenes que van entregar les claus de la ciutat als Reis. Aquestes nenes, estudiants de 2n de primària del municipi, van participar el concurs de desitjos de l'Ajuntament, que estan exposats en un arbre de Nadal instal·lat al Centre Cultural. Una d'elles, l'Anna Martos, va ser la dibuixant de la postal institucional de l'Ajuntament per aquestes festes.

F.R.

Foto:
- Recepció dels reis al carrer de Balmes.
- El gimnàs Diberfit va encapçalar la cavalcada.
- Carrossa del rei blanc.
- Carrossa del rei ros.
- Carrossa del rei negre.