Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Auditori inicia l'any 2009 amb El Rei Lear

El proper 9 de gener, el Teatre Auditori de Ripollet acollirà la primera representació de l'any 2009. La programació, realitzada per l'Associació d'Espectadors del Teatre Mercat Vell, s'inicia amb El Rei Lear, un text de Shakespeare dirigit per Oriol Broggi i que posa sobre l'escenari una quinzena d'actors. Degut a l'extensió de l'obra, l'espectacle començarà, excepcionalment, a les 21h.

Durant el mes de gener, concretament el dia 23, també es podrà veure el concert que oferirà, a les 22h, l'Orquestra de Cambra de Cerdanyola del Vallès.
El mes de febrer s'iniciarà amb Fo un espectacle a càrrerc del duet còmic Los Modernos, que ve avalat per diversos premis internacionals.
El dia 20 de febrer el Teatre Auditori serà ocupat per Música Clásica un sainet còmico-líric escrit per José Estremera i dirigit per Artur Arranz.

El 6 de març Toni Santiago porta l'espectacle Llàgrimes al desert, un muntatge conformat per deu peces que giren a l'entorn d'un mateix tema, la violència de gènere, i que compta amb l'actuació de mig centenar de cantaires de tres corals: la Coral El Vallès, la Coral Jove de Sentmenat i la Coral de Belles Arts de Sabadell.
El trimestre finalitzarà el 20 de març amb La ruïna escrita i dirigida per Jordi Casanovas.

El preu de tots els espectacles és de 15 euros.