Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Últims dies per participar al sorteig de Nadal de la Unió de Botiguers

El passat 1 de desembre, la Unió de Botiguers de Ripollet va donar el tret de sortida a la campanya de Nadal 'Compra i guanya a Ripollet'. Enguany, es repartiran 12.000 euros, en diferents premis. Des del dia 1 de desembre, i fins el 10 de gener, els comerços adherits a la UBR repartiran 200.000 paperetes, 1400 per a cada un dels associats.

Cada butlleta compta amb la referència d'un comerç concret, un número d'identificació i una franja de color blau, groc o verd. Per poder optar als diferents premis, els ciutadans hauran de reunir les paperetes de la següent manera:

Per aconseguir els 4 premis de 500 euros, cal reunir 8 butlletes de color groc, collocar-les al sobre del seu color, i introduir-lo al contenidor de color groc. Per participar als 2 premis de 1.000 euros, cal reunir 6 butlletes de color blau, guardar-les al sobre de color blau i llençar-lo al contenidor del mateix color. Pel premi de 3.000 euros, cal reunir 4 butlletes de color verd, col·locar-les al sobre del color corresponent i portar-ho al Centre Cultural al contenidor que li correspon. Finalment, per participar al premi de 5.000 euros, cal reunir 4 butlletes grogues, de numeració correlativa, o 3 de blaves, de numeració correlativa, o 2 de verdes, també correlatives. Aquestes butlletes es col·locaran en un sobre del seu mateix color i es dipositaran al contenidor de color marró, del Centre Cultural.

El sorteig es realitzarà el dia 11 de gener, al Teatre Auditori i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio. Les persones agraciades s'hauran de presentar al teatre amb menys de vint minuts. El dia de les compres dels guanyadors serà el dissabte, 17 de gener.

Mercat Municipal
Després de l'èxit de la campanya del Rasca-Rasca, realitzada pels paradistes del Mercat Municipal, amb motiu del 25 aniversari, la Junta de Concessionaris també ha iniciat la campanya de Nadal 'Pluja de bitllets'. Enguany es repartiran 6.000 euros, en 75 premis en vals de compra per les parades del mercat. El sorteig se celebrarà el proper 5 de gener.

F.R.