Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Agrupació Pessebristes de Ripollet inaugura la seva 29a exposició

Com és tradició, la nit del 24 de desembre, després de la Missa del Gall, l'Agrupació Pessebristes de Ripollet inaugurarà la seva exposició de pessebres, que enguany arriba a la 29a edició. L'entitat, un any més, manté oberta la convocatòria del seu concurs local de pessebres.

La inauguració de l'exposició, ubicada a la seu de l'Agrupació (c. dels Afores, 14), comptarà amb una cantada de nadales i xocolatada. La mostra es podrà veure fins a l'1 de febrer, els festius, de 12 a 14 h i de 18 a 20 hores; les vigílies de festius, de 18 a 20 hores, i els feiners, del 27 de desembre fins el 5 de gener, de 18 a 20 hores.

Aquest dies, però, ja es poden veure algunes de les seves creacions, com el pessebre gegant instal·lat al Centre Cultural, o els que s'ha col·locat a la Biblioteca, la Parròquia de Sant Esteve, el Centre Parroquial i la botiga de regals Gorina.

D'altra banda, l'Agrupació Pessebristes de Ripollet manté oberta la convocatòria del 24è Concurs local de pessebres. Les persones interessades es poden presentar fins el 31 de desembre al Centre Cultural o a la seu de l'entitat.

R.H.