Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Èxit del taller Dones i Salut

El passat dimarts, 16 de desembre, es va realitzar al Centre Cultural el Taller de Dones i Salut organitzat des de la Regidoria de Polítiques d'Igualtat amb la col·laboració de l'Institut Català de les Dones. Donat l'èxit del taller, en el qual hi van participar una vintena de dones, algunes d'elles pertanyents a diferents entitats del municipi, s'ha decidit organitzar un altre per donar-li continuïtat.

A la sessió es van tractar diferents temes relacionats amb els factors biològics i psicosocials que afecten a la salut de les dones, com ara la importància de l'equilibri en el cicle menstrual, la major vulnerabilitat de les dones als tòxics, l'estrès, el dolor i la medicalització de la sexualitat. També es va parlar sobre els riscos de les teràpies hormonals, la baixa valoració social de la dona i del treball reproductiu, les dependències emocional i econòmica, i l'autoexigència extrema. De la informació que es reculli en aquests tallers s'organitzarà un cicle d'activitats sobre Dones i Salut per a l'any vinent.

Manifest
Donat que per causes metereològiques es va haver de suspendre dues vegades la lectura del manifest elaborat amb motiu de la celebració del Dia contra la violència vers les dones, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha volgut fer difusió d'aquest document. És per això que es pot llegir a través d'aquesta web.

R.H.