Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords del Ple del Consell Comarcal del 18 de desembre

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental va aprovar el passat dijous, 18 de desembre, la licitació per a la contractació del servei de transport escolar a la nostra comarca, per als cursos compresos entre els anys 2009-2013. També es va aprovar el nou Reglament del Servei d'Atenció a Domicili.

Pel que fa al transport escolar, amb l'objectiu d'oferir a l'usuari el millor servei, l'organisme comarcal ha desenvolupat un document que s'ha consultat amb la Federació Empresarial Catalana d'Autotransport de Viatgers (FECAV), amb la qual s'hi han mantingut diverses reunions al llarg d'aquest any. El Consell Comarcal del Vallès Occidental pretén també portar a terme, al llarg de 2009, d'altres actuacions, com per exemple, implementar la realització d'una inspecció trimestral del 15 per cent de les rutes que es realitzen, i desenvolupar una enquesta de satisfacció d'usuaris abans del mes de maig de 2010.

Servei d'Atenció a Domicili
El ple també va aprovar la revisió del Reglament del Servei d'Atenció a Domicili (SAD), de vital importància, per tal de regular les relacions entre aquesta corporació comarcal, els ajuntaments del territori i l'empresa que presta el servei, en la seva aplicació a la comarca. El reglament té per objectiu regular la prestació del Servei d'Ajut a Domicili i del Servei d'Auxiliar de la Llar als diferents municipis de la comarca del Vallès Occidental, establint l'organització de les relacions entre els agents actuants i els drets dels usuaris. L'any 2008, un total de nou municipis de la comarca van prestar aquest servei a través de l'empresa contractada pel Consell Comarcal amb aquest propòsit. Entre els mesos de gener i de setembre de 2008 se'n van realitzar un total de 29.454,75 hores de servei d'atenció domiciliària, amb una previsió de superar les 38 mil hores de servei.

Foto: Consell Comarcal Vallès Occidental.

R.H.