Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4.500 jubilats participen a la Festa de la Gent Gran

El passat diumenge, 21 de desembre, 4.500 jubilats i jubilades de Ripollet van assistir a la Festa de la Gent Gran que organitza cada any la Regidoria de Serveis Socials. A les dotze del migdia va començar la trobada, quan els assistents van passar pel pavelló Joan Creus ha recollir el lot de nadal i a gaudir de les actuacions previstes.

En primer lloc va sortir a l'escenari la Coral Los Estupendos, que van interpretar quatre temes. Va ser aleshores, quan l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó van entregar una placa commemorativa als membres de la Junta del Casal d'Avis que aquest any han finalitzat la seva tasca. Posteriorment van actuar l'Asociación Rociera Alegrías del Sur, La Colla de Gitanes de Ripollet, l'Associació Ripollet Country i el Cuadro Andaluz de Ripollet, que va tancar la festa cap a les dues del migdia. L'entrada era gratuïta i exclusiva a tots els jubilats i pensionistes de Ripollet.

L.P.

FOTO1: El Pavelló Municipal Joan Creus es va omplir de gent. Un moment de l'actuació de l'Associació Ripollet Country.
FOTO2: La Junta del Casal d'Avis sortint va rebre un obsequi de mans de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo, i la regidora de Serveis Socials, Maria Lladó. Al fons, la Coral Los Estupendos.
FOTO3: La colla de Gitanes de Ripollet també va participar de la Festa.
FOTO4: Un moment de l'actuació de l'Associación Rociera Alegrías del Sur.
FOTO5: El Cuadro Andaluz de Ripollet va tancar la festa.