Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple municipal del 18 de desembre de 2008

L'Ajuntament de Ripollet va celebrar, el dijous dia 18, el Ple Ordinari de desembre. El punt principal va ser l'aprovació del pressupost municipal de 2009, amb els vots favorables de l'equip de govern, format per PSC i CiU, i els contraris dels grups de l'oposició, COP-CpR i PP.

El debat d'aquest punt, que es va allargar prop de dues hores, va comptar amb la presentació in voce de diverses esmenes per part del CpR, que no van prosperar, relatives a partides de solidaritat i ajuts socials. A la presentació, realitzada per la regidora d'Hisenda, Inma Viera, va recordar que aquest pressupost supera els 27 milions d'euros, més uns 4 milions en inversions, dels quals 2,8 són aportats directament de les arques municipals. A aquests diners cal sumar els 6,3 milions del Fons d'Inversió Local, aportats per l'Estat.

D'altra banda, al Ple de desembre va desestimar el recurs interposat contra la concessió de dues parades del Mercat Municipal a l'empresa Vallès Pa, amb el vot favorable de PSC i CiU i l'abstenció del PP i el CpR.

També en relació al Mercat Municipal, es va tractar el seu nou reglament de règim intern, que substituirà l'antic, vigent des de 1986. Van estar a favor PSC i CiU, mentre que el CpR va votar en contra i el PP s'hi va abstenir.

A la sessió, l'equip de govern va fer servir la seva majoria per desestimar les al·legacions del PP i el CpR, relatives a les Ordenances fiscals de 2009.

A continuació tots els grups van donar suport, a excepció del CpR, que s'hi va abstenir, al Pla de millora urbana del sector Tiana, promogut pels promotors.

Finalment, va haver unanimitat en l'autorització de destinar per urgència 40.000 euros a la redacció dels projectes que es presentaran al Fons d'Inversió Local.

R.H.