Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç del Ple Ordinari del 18 de desembre

L'Ajuntament de Ripollet celebrarà aquesta dijous, dia 18, el Ple Ordinari de desembre. El punt principal és l'aprovació del pressupost municipal de 2009, que supera els 27 milions d'euros, més uns 4 milions d'inversions. Els comptes proposats per l'equip de govern pugen un 5,24% i posen l'accent en educació, serveis socials i la creació d'ocupació, àrees que experimenten un increment global d'uns 600.000 euros.

Els nous comptes municipals estan marcats per l'austeritat i la contenció de la despesa, ja que s'han ajustat per redistribuir-les cap a àmbits de gestió social. Així, aquest nou any no s'ampliarà la plantilla i es congelen les assignacions als regidors i grups municipals.

Enguany es destinaran uns 4,2 milions a fer obres a la via pública i a equipaments. A més, cal destacar l'aportació extraordinària de 6,3 milions que acaba d'aprovar el Govern de l'Estat, en el marc del Fons d'Inversió Local amb l'objectiu de crear ocupació. El ple començarà a les 19.30 hores i serà retransmès en directe per Ripollet Ràdio (91.3 fm).

R.H.