Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Noelia Padilla s'emporta el trofeu Enric Roca

El passat diumenge 14 de desembre a les instal·lacions de la Unió Esportiva Horta es va celebrar el Trofeu Enric Roca, on la patinadora del CPA Ripollet, Noelia Padilla, es va alçar amb el triomf.

El Trofeu Enric Roca és un trofeu per les categories alevins, on el que puntuen els jutges és l'estil i la presentació escènica per sobre de la dificultat tècnica. Noelia Padilla va fer un disc ben patinat amb alguna errada tècnica a les seves caigudes, ja que va caure amb fre el doble salchow i el doble metz, però va patinar amb enorme energia i gran plasticitat el que li va valdre la primera plaça.

La temporada de patinatge artístic finalitza amb aquest torneig ja que el campionat de debutants s'ha posposat pel mes de gener. Cal recordar que la temporada de patinatge artístic és l'any natural i al gener del 2009 arrenca la nova temporada de patinatge artístic.

La pròxima cita del Club Patinatge artístic Ripollet és la Gala de Nadal que es celebrarà el dia 3 de gener del 2009 al pavelló municipal d'esports, Joan Creus a les 17:00 hores, on el Club posarà en escena l' himne de Ripollet.

F.R.