Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Convergència Democràtica fa balanç del 2008

El passat dilluns, 15 de desembre, la junta directiva de CDC a Ripollet es va reunir per fer balanç polític del que ha estat el 2008 per la seva formació i valorar la presentació del nou pressupost municipal. Els convergents es van mostrar satisfets per la feina fet i per la seva aportació al pacte de govern municipal.

Xavier Peñarando, portaveu de Convergència al Ple Municipal, va aprofitar també per desitjar bones festes a la premsa i als ciutadans i ciutadanes de Ripollet i va afirmar que "esperem que el proper any no sigui tant dolent econòmicament com ens auguren".

Peñarando va valorar en positiu l'evolució del Pla d'Acció Municipal signat a principis de legislatura amb el socis de govern, el Partit dels Socialistes i va destacar especialment projectes com les subvencions pels llibres de text i les millores i inversions de les instal·lacions municipals.

A nivell intern, Peñarando va destacar les activitats culturals que han realitzat: presentacions de llibres, visites d'alts càrrecs del seu partit... Però va voler mencionar especialment que "segurament som l'únic partit que es reuneix cada dilluns per parlar dels temes municipals que ens interessen".

De cara al futur, Xavier Peñarando va alabar el nou pressupost presentat, "caracteritzat per l'austeritat, la contenció i la presència de les inversions". Tampoc es va oblidar de mencionar la subvenció que ha atorgat el Fons Estatal, de 6 milions d'euros que "ens ha ajudat no només fer més projectes dels que ens pensàvem, sinó també a avançar d'altres que teníem al PAM i que estaven previstos de cara al 2010".

F.R.

- Part de la junta directiva de C.D.C a Ripollet.