Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acords més destacats de les Juntes de Govern Local del 26 de novembre i del 10 de desembre

Entre els acords més importants de la Junta Local del passat 26 de novembre es van aprovar diferents projectes relacionats amb la Llei de Barris. A més, a la Junta de Govern del 10 de desembre també es va signar la compra de 21 obres del pintor Andreu Solà.

A la sessió del 26 de novembre es va aprovar l'inici de tràmits administratius per contractar les empreses que s'encarregaran de gestionar el telecentre i el Kftí hi haurà als locals nous de Can Mas. Posteriorment, el dia 10 de desembre es va signar el contracte amb l'empresa La Fundición, que s'encarregarà de realitzarà una diagnosi de la realitat social del barri de Can Mas i posteriorment les actuacions culturals que considerin oportunes.

Altres temes
A part dels projectes de Can Mas, a la Junta Local del dia 10 també es va donar llum verda al contracte amb l'empresa que redactarà el projecte per fer la climatització de les piscines exteriors, per quan s'instal·li la coberta mòbil. Finalment també és va signar l'adquisició, per part del Patronat Municipal de Cultura, d'una vintena d'obres del pintor Andreu Solà, per un import d'uns 28.000 euros.

F.R.

Foto:
- Xavier Peñarando, durant la roda de premsa de presentació, el passat divendres, 12 de desembre.