Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eficàcia de la Policia local gràcies a la col·laboració ciutadana

El passat 10 de desembre, sobre les 05.20 hores, la Policia Local de Ripollet va poder enxampar gairebé in fraganti tres joves de Cerdanyola que, presumptament, van forçar un vehicle al carrer Bonavista i li van sostreure la safata del maleter i dos altaveus. Dos d'aquests joves van manifestar als agents que ja tenien un ampli historial per accions similars.

Aquesta intervenció es va poder dur a terme amb èxit gràcies a la trucada d'un ciutadà que va observar una actitud sospitosa per part dels joves i a la ràpida intervenció dels agents locals que van localitzar els presumptes autors a pocs metres del lloc dels fets.

Posteriorment, sobre les 11.30 hores, també agents de la Policia Local van procedir a la detenció d'un jove de Montcada, sense altres antecedents coneguts, per un presumpte delicte de robatori amb violència (mètode d'estrebada) comès sobre les 10.45 hores del matí al carrer de Pau Casals.

Sobre la segona intervenció es pot dir que, gràcies a l'avís d'alguns testimonis, es va poder fer una ràpida i eficaç batuda per la zona per tal de localitzar l'agressor. La víctima va patir lesions en caure al terra després de ser estirada del moneder i d'un fulard que portava anuat al coll. Després de ser assistida per membres de la Policia Local de Ripollet va poder reconèixer el presumpte agressor que va ser detingut d'immediat. Posteriorment va ser posat a disposició judicial pels mateixos efectius que van procedir a la seva detenció.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana i torna a oferir els seus telèfons de contacte per a qualsevol emergència o requeriment: 092 (només des de telèfon fix) i 935046006 (des de fix i mòbil).

F.R.