Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut valora positivament l'alta participació al Kftí del Casal de Joves

El primer trimestre del Kftí de Tarda ha superat novament amb èxit les expectatives plantejades des de la Regidoria de Joventut. Aquesta activitat ha comptat amb una alta participació i implicació per part dels joves, sobretot del grup de 15 a 17 anys que té llista d'espera.

Prop d'una trentena de joves segueixen setmanalment les activitats organitzades des del servei públic Kftí: activitats per a joves. Durant aquest trimestre els dos grups han fet el taller de cinema, han realitzat activitats de grup, de cap de setmana, sortides i activitats adreçades a la resta de població jove del municipi, com la preparació i realització del Túnel del Terror el passat 31 d'octubre, en la qual van participar molts joves de Ripollet. També han col•laborat amb altres departaments de l'Ajuntament com ara Serveis Socials, al programa Gent Activa amb el taller d'Intercanvi Generacional.

Novetats importants pel KFTÍ
L'Ajuntament de Ripollet, mitjançant concurs públic, ha adjudicat la gestió del servei públic Kftí, activitats per a joves, amb ubicació a la rambla sant Jordi, 6 a l'empresa Iniciatives i Programes, S.L, que gestionarà la programació i execució de les activitats amb la supervisió de la regidoria de Joventut.

Igualment, s'obrirà un nou espai Kftí al barri de Can Mas al primer trimestre del 2009 amb ubicació al carrer Montcada 77-79, (local de la illa del parc Rizal). El Kftí de Can Mas és una de les actuacions recollides pel Programa d'Intervenció Integral del Barri de Can Mas (PIIBCM). Les famílies i els joves interessats poden demanar informació adreçant-se a la regidoria de Joventut, Casal de Joves de Ripollet a la rambla Sant Jordi, 6.

F.R.

Foto:
- Cedida per la Regidoria de Joventut. Els joves durant la realització d'una activitat.