Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Mancomunitat escull 5 projectes pel concurs d'idees per l'Hospital Ernest Lluch

El passat dijous, 11 de desembre, la Mancomunitat Intermunicipal de Cerdanyola-Ripollet i Montcada, conjuntament amb l'Ajuntament de Barberà del Vallès, van presentar les cinc empreses finalistes per a la redacció del projecte del futur Hospital Ernest Lluch, escollides entre les 24 propostes presentades.

La tria dels projectes ha estat realitzada per un equip de tècnics dels quatre municipis, i ara, segons va declarar l'alcalde de Ripollet i president de torn de la Mancomunitat, Juan Parralejo "el Departament de Salut Pública serà el responsable d'adjudicar la redacció del projecte". Ara, les cinc empreses escollides tenen un termini de 60 dies per presentar els projectes finals, perquè posteriorment Salut Pública trïi el guanyador.

Això es podria produir la propera primavera, tal i com ha assegurat la mateixa Conselleria de Salut Pública. El procés de redacció del projecte executiu de l'hospital està previst que duri entre 9 mesos i un any.

Tant l'alcalde de Cerdanyola, Toni Morral; l'alcalde de Montcada, César Arrizabalaga; l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i l'alcaldessa de Barberà, Anna del Frago, van destacar el bon treball d'equip que s'ha realitzat, a més de tot el temps que s'ha guanyat alhora de tenir el projecte elaborat.

F.R.

Foto:
- D'esquerra a dreta: Cesar Arrizabalaga, alcalde de Montcada; Juan Parralejo, alcalde de Ripollet; Toni Morral, alcalde de Cerdanyola; Anna del Frago, alcaldessa de Barberà.