Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el Pla de millora del barri

S'està construint el Centre Cívic i l'Oficina de Serveis de Can Mas, amb un cost de més d'1 milió d'euros

Un any després de la signatura del Projecte d'Intervenció Integral del barri de Can Mas (PIIBCM), ja han començat a caminar bona part de la vintena d'actuacions previstes, que donaran ja els seus primers fruits aquest 2009, amb l'obertura de nous equipaments i serveis. La iniciativa forma part del projecte que Ajuntament i Generalitat duran a terme conjuntament al barri, amb una inversió de més de 7 milions d'euros a realitzar en 4 anys.

Centre Cívic
La imminent inauguració del nou Centre Cívic del parc del Primer de Maig serà la primera de les actuacions culminades al barri de Can Mas. La seva construcció ha costat uns 340.000 euros i acollirà la seu de l'Associació de Veïns del barri de Can Mas. A més, serà l'espai de referència per a les accions culturals del Projecte d'Intervenció.
En aquests moments s'estan ultimant els darrers detalls de l'obra i tramitant l'adquisició de mobiliari per equipar-lo.

L'oficina de serveis
També s'estan fent obres als nous locals municipals que l'Ajuntament ha adquirit al parc de Rizal, que acolliran la seu l'oficina del Projecte i nous serveis, com ara un casal de joves (segon Kftí), el Telecentre, l'Espai Dona i una oficina d'atenció ciutadana. Inicialment estava previst llogar, però finalment s'ha volgut comprar uns locals perquè quedin per al barri. Costaran uns 700.000 euros, entre compra i reforma i 60.000 euros equipar-los. La previsió és que puguin obrir la propera primavera.

Foto: Centre Cívic del parc de Primer de Maig.