Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els joves delegats dels IES de Ripollet participen en una jornada de formació

El passat dijous, 4 de desembre, 22 alumnes dels IES públics de Ripollet van participar en les Jornades de Formació de Delegats organitzades pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, amb la col•laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet. En aquestes jornades també van assistir joves de centres d'educació secundària d'altres municipis com Matadepera, Cerdanyola del Vallès, Sentmenat, Viladecavalls i Castellar del Vallès.

Els alumnes participants, d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius amb responsabilitats de delegats, es van organitzar a través dels diferents PIDCES (Punts d'Informació Juvenil) situats als IES del municipi. La formació va consistir en conèixer i aprendre les funcions pròpies del càrrec de delegat.
Igualment, es va fer una formació específica pels professors acompanyats, consistent en la prevenció de les drogodependències en l'àmbit escolar, a càrrec de la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Foto: Casal de Joves, a la rambla de Sant Jordi, 6.

R.H.