Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El comerç local comença la campanya de Nadal

El passat 1 de desembre, la Unió de Botiguers de Ripollet va donar el tret de sortida a la campanya de nadal 'Compra i guanya a Ripollet'. Enguany, es repartiran 12.000 euros, en diferents premis, amb un original sistema de paperetes de colors, que s'hauran de dipositar en uns contenidors instal·lats al Centre Cultural.

La presentació va tenir lloc el passat dimarts, 2 de desembre, amb l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo i el regidor de Comerç, Joan Fandos. L'alcalde va destacar l'originalitat de la campanya i l'encert del missatge 'Compra i guanya', ja que "amb aquesta campanya guanyem tots en molts sentits: guanya el comerç local, guanyen els ciutadans i guanya el medi ambient, ja que segueix la línia que porta l'Ajuntament d'insistir en la importància del reciclatge".

Compra i guanya
Des del dia 1 de desembre, i fins el 10 de gener, els comerços adherits a la UBR repartiran 200.000 paperetes, 1400 per a cada un dels associats. Cada butlleta compta amb la referència a un comerç concert, un número d'identificació i una franja de color blau, groc o verd. Per poder participar als diferents premis, els ciutadans i ciutadans hauran de reunir les paperetes de les següent manera:

Per participar als 4 premis de 500 euros: cal reunir 8 butlletes de colors groc, col·locar-les al sobre de color groc (que es pot recollir al mateix Centre Cultural, o a qualsevol comerç), i introduir-lo al contenidor de color groc que hi haurà situat al Centre Cultural.

Per participar als 2 premis de 1.000 euros: cal reunir 6 butlletes de color blau, guardar-les al sobre de color blau i llençar-lo al contenidor del mateix color que hi haurà al Centre Cultural.

Pel premi de 3.000 euros: cal reunir 4 butlletes de color verd, col•locar-les al sobre del color corresponent i portar-ho al Centre Cultural al contenidor que li correspon.

Finalment, per participar al premi de 5.000 euros: cal reunir 4 butlletes grogues, de numeració correlativa, o 3 de blaves, de numeració correlativa, o 2 de verdes, també correlatives. Aquestes butlletes es col·locaran en un sobre del seu mateix color i es dipositaran al contenidor de color marron, del Centre Cultural.

El sorteig es realitzarà com cada any, el diumenge, 11 de gener, al Teatre Auditori i es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio. Les persones agraciades s'hauran de presentar al teatre amb menys de vint minuts. El dia de les compres dels guanyadors serà el dissabte, 17 de gener.

Mercat Municipal
Després de l'èxit de la campanya del Rasca-Rasca, realitzada pels paradistes del Mercat Municipal, amb motiu del 25 aniversari, la Junta de Concessionaris també ha iniciat la campanya de Nadal ‘Pluja de bitllets'. Enguany es repartiran 6.000 euros, en 75 premis de vals de compra per les parades del mercat. El sorteig se celebrarà el proper 5 de gener.

F.R.

Foto:
- D'esquerra a dreta: Josan Pérez, membre de la Junta de la UBR; Joan Serrano, president de la UBR; Juan Parralejo, alcalde de Ripollet; Joan Fandos, regidor de comerç.
- A l'esquerra, Juan José Rodriguez, membre de la Junta del Mercat Municipal, i a la seva dreta, Manuel Moyano, president de la Junta.