Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Inaugurada l'exposició Fragments a l'Espai Martinet

L'Associació Amics del Martinet va inaugurar el passat divendres, 28 de novembre, l'exposició Fragments, de Marutxi Beaumont. A l'Espai Martinet es va aplegar un bon nombre de persones, que van escoltar atents les explicacions de la Marutxi sobre com havia preparat els petits quadres de la sèrie Fragments.

Partint de papers que va treballant al seu estudi, fets amb la tècnica del monotip (gravat d'un sol ús), i que va guardant en un calaix, al cap del temps, els recupera, els esquinça amb les mans i els utilitza per crear composicions com les exposades a l'escola.

A la sala també es poden veure algunes obres de l'exposició Cayucos Blues, creada a partir de l'arribada continuada, d'ençà uns anys, de les pasteres carregades d'africans a les Canàries. Les cares de dolor, absència, por, tristor que la Marutxi veia per televisió van inspirar els seus treballs. Beaumont, molt vinculada a les Canàries, va decidir exposar els treballs, vendre'ls i dedicar-hi tot el que aconseguís a tres ONGs de les Canàries que treballen amb els menors que no són expulsats i resten a les illes. L'acte va finalitzar amb el tradicional vernissatge amb unes fondues de xocolata negra i crema catalana i fruita.

Foto facilitada per l'Associació Amics del Martinet

R.H.