Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els voluntaris de Creu Roja commemoren el Dia contra la violència vers les dones

El Teatre Auditori va acollir el passat 25 de novembre la reunió de voluntariat semestral de Creu Roja i la commemoració del Dia internacional contra la violència vers les dones, per part de la entitat. L'acte va comptar amb la presència de les regidores Rosa Esparrach, membre del Comitè directiu de Creu Roja i Maria Lladó, regidora de serveis Socials; així com de la vicepresidenta, Núria Llorenç i el Director Tècnic, César Martinez.

L'acte, va tenir dos parts, una com a reunió de treball i una altra d'homenatge a les dones víctimes de maltractament. Una setantena de voluntaris i voluntàries van participar exposant la marxa dels seus respectius grups de treball quant a infància, Joventut, Gent Gran, Discapacitat, Solidaritat i Cooperació i Serveis Preventius, entre d'altres. Es va llegir el manifest contra la violència de gènere al qual s'afegia l'entitat i posteriorment es va fer un recital de poesia a càrrec de Manolo Martínez, acompanyat del guitarrista ‘El Rocha'. Per finalitzar, va actuar la monologuista cerdanyolenca Vanessa.

90 anys d'història
L'entitat, amb quasi 90 anys d'història a Ripollet, compta amb 1800 socis, 500 d'ells de Ripollet i 245 voluntaris. Actualment treballa per a la ciutat amb diferents projectes, tant de voluntariat en diferents camps (Gent Gran, Infància, Joventut, Violència de gènere…) com de serveis (Pla d'entorn , guia educativa, Immigració, Ocupació…).

Foto 1: César Martínez, Director Tècnic de Creu Roja, acompanyat per la vicepresidenta, Núria Llorenç, durant l'acte.

R.H.