Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

'Temps de Vinya' omple el CIP de la història local

El passat diumenge, 30 de novembre, el Centre d'Interpretació del Patrimoni va presentar la exposició Temps de Vinya. La mostra, que ha estat produïda íntegrament pel Patronat Municipal de Cultura, compta amb objectes i fotografies cedides pels propis ripolletencs i ripolletenques.

La sala d'exposicions del CIP es va omplir de ciutadans i ciutadanes, aquest diumenge, plens de curiositat per conèixer una mica més la història local del municipi. L'acte inaugural va comptar amb les intervencions, d'Elena Vilalta, comissària de l'exposició; Ferran Tornel, regidor de Cultura i Juan Parralejo, alcalde de Ripollet.

L'exposició compta amb objectes reals, relacionats amb la verema i el raïm, així com d'altres estris relacionats amb el món de la pagesia. La mostra es complementa amb una sèrie de plafons on s'explica què va significar la vinya al municipi, la història de la pagesia local, i fotografies reals de com era Ripollet a principis de segle.

F.R.

Fotos:
- D'esquerra a dreta: Eulàlia Saló, coordinadora del PMC; Juan Parralejo, alcalde de Ripollet; Ferran Tornel, regidor de cultura; Elena Vilalta, comissària de l'exposició.
- La sala d'exposicions era totalment plena.