Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ple Municipal del 27 de novembre de 2008

El passat dijous, 27 de novembre va tenir lloc una nova sessió ordinària del Ple Municipal, amb 8 punts de l'ordre del dia. Entre ells destaca un darrer punt inclòs per urgència a l'acta, sobre l'adjudicació provisional del contracte d'obres de construcció del tercer CAP de Ripollet.

El primer punt de la sessió va consistir en una modificació de quatre partides del pressupost dels patronats de Cultura, Esports i Ocupació, per valors de 25.000, 26.000 i 1.900 euros respectivament. A més també es va realitzar una ampliació de 25.000 euros al pressupost general de l'Ajunatment. El punt es va aprovar amb els vots favorables de PSC i CiU i l'abstenció del PP i el CpR.

En el següent punt es va donar llum verda a l'adhesió al Consorci Xarxa Local de la Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya. Aquests acords, que es va aprovar amb els vots favorables de PSC, CiU i PP i l'abstenció del CpR, permetran que el municipi pugui rebre subvencions en relació a la promoció econòmica.

També es va donar el vistiplau al Pacte d'alcaldes sobre la reducció d'emissions de CO2. Aquest document implica la realització d'un document d'estudi per millorar les emissions de CO2. Va donar suport a la proposta els dos grups del govern, PSC i CiU i es van abstenir el CpR i el PP.

Posteriorment es van aprovar les dues mocions presentades, amb els vots favorables de tots els grups. El primer dels textos, presentat pel CpR, demanava la possibilitat de sol·licitar al Consell Escolar Municipal que els patis de les escoles, els puguin utilitzar els ciutadans i ciutadanes del municipi, fora d'horari lectiu; l'altra moció, presentada per CiU, proposava instar al Govern de la Generalitat perquè la sardana sigui decretada dansa nacional de Catalunya.

Finalment, abans de donar pas als precs i preguntes, es va incloure un nou punt a l'ordre del dia, de forma urgent, que consistia en l'aprovació provisional del contracte d'obres per a la construcció del nou CAP. Va donar suport al punt tots els grups municipals, excepte el CpR que es va abstenir. A l'apartat de precs i preguntes, l'alcalde de Ripollet va voler felicitar al departament de Serveis Socials per la tasca realitzada durant el cas Maores, així com també va agrair el suport i actitud de tots els grups municipals.

Un cop finalitzat el Ple, les JERC van sol·licitar fe runa pregunta a l'alcalde, sobre les plaques del Ministerio de la Vivienda que encara resten al municipi, tal i com havien anunciat en roda de premsa.

F.R.