Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La coral solidària Veus sense Fronteres organitza un concert de Nadal

El proper 13 de desembre la coral solidària Veus sense Fronteres celebrarà un concert a l'Ateneu de Cerdanyola. L'activitat està organitzada conjuntament amb la delegació de Parkinson Catalunya de Cerdanyola i Ripollet.

El concert començarà a les sis de la tarda i el preu de les entrades és de tres euros. Les dues entitats organitzadors van explicar el passat dimecres, en roda de premsa, que els beneficis que s'obtinguin s'enviaran a La Marató de TV3.

El programa del concert té dues parts: la primera amb la participació d'un grup de Gospel de Taradell, que interpretarà diferents temes tradicionals, i la segona, amb l'actuació de la coral.

Alvaro Lafuenter, director musical de Veus sense Fronteres va declarar durant la presentació que “com és habitual en els nostres concerts tampoc hi faltaran les sorpreses”. Les entrades es poden comprar al Restaurant Canaletes, a l'Ateneu de Cerdanyola, a la Farmàcia Valls Hidalgo i a la Floristeria Casamitjana.

Veus sense Fronteres està formada per metges i infermeres de diferents centres sanitaris que tenen l'objectiu de realitzar anualment una cantata solidària per col·laborar amb alguna entitat relacionada amb alguna malaltia.

F.R.

Foto:
- D'esquerra a dreta: Dr. Felez, Alvaro Lafuente, Dra. Díaz, el president de Parkinson Catalunya de Cerdanyola - Ripollet, Josep Senra, i el secretari, Luís Gallego.