Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es convoca la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de novembre

El proper 27 de novembre, a 2/4 de vuit del vespre se celebrarà la sessió ordinària del Ple Municipal del mes de novembre. L'acte compta amb set punts de l'ordre del dia. El desenvolupament de la sessió es podrà seguir en directe per Ripollet Ràdio, al 91.3 de la FM.

Un dels punts consisteix en una modificació de les partides del pressupost municipal, que afecten als patronats de Cultura, Esports i Ocupació, per uns imports de 26.000, 24.000 i 1.900 euros respectivament, a més d'una partida de 25.000 del pressupost general de l'Ajuntament.

D'altra banda també es presentarà la proposta de què l'Ajuntament de Ripollet s'adhereixi al Consorci de la Xarxa Local de Promoció Econòmica, Formació i Ocupació de Catalunya, a proposta el Patronat d'Ocupació. Amb aquesta adhesió Ripollet podrà compartir experiències amb d'altres municipis i realitzar projectes en conjunt per poder participar a convocatòries europees per rebre més subvencions.

Un altre dels punts de la sessió tracta sobre l'adhesió al Pacte d'alcaldes per la reducció de CO2, proposat des de la Diputació de Barcelona, per tal que l'objectiu del municipi sigui, abans d'un any, elaborar el Pla d'Energia Sostenible.

Finalment, a l'apartat de mocions hi ha dues propostes presentades. La primera, del Compromís per Ripollet que sol·licita que els patis dels centres educatius de Ripollet puguin ser utilitzats, en hores no lectives, pels ciutadans de Ripollet. La darrera està presentada per Convergència i Unió i demana que la sardana es proclami dansa nacional de Catalunya.

F.R.