Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Taller d'energies renovables a la Casa de Natura

El proper diumenge, dia 30 de novembre, el Punt d'Informació Pinetons organitza a la Casa de Natura una jornada sobre energies renovables. La jornada començarà a les 10 del matí, quan es presentaran les maquetes de diferents dispositius accionats amb energies alternatives que els alumnes de l'IES Palau Ausit van realitzar el curs passat gràcies a un conveni signat amb la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet.

Posteriorment es realitzarà una visita guiada a les instal·lacions de la casa en la que es mostraran els 3 aprofitaments diferents que se'n fan a la Casa de Natura de l'energia solar: Primerament es mostrarà com es converteix l'energia solar en energia elèctrica que il·lumina a la nit el jardí; després s'observarà l'aprofitament de la capacitat calorífica de l'energia solar per escalfar aigua amb les plaques instal•lades a la Casa; finalment, aquesta mateixa capacitat calorífica servirà també per coure aliments amb les cuines solars que de la casa.

Paral·lelament hi haurà un taller que consistirà en muntar uns cotxets solars de joguina, i una projecció que informarà de les problemàtiques ambientals relacionades amb el model energètic actual.

F.R.