Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient omple el desembre d'activitats

Els propers dies 3 i 4 de desembre a la Casa de Natura realitzarà els tallers d'inici del projecte de compostatge on es mostrarà el funcionament i maneig de les compostadores. Aquests tallers estan adreçats a totes les persones que han manifestat la seva voluntat de realitzar el compostatge casolà. Aquest projecte ha estat organitzat des de la regidoria de Medi Ambient i la Casa de Natura, en col·laboració amb l'Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus i l'Agència de Residus de Catalunya.

Dijous, dia 11 de desembre, a les 19 hores, el Centre Cultural acull la conferència sobre l'amiant i diumenge, 14 de desembre, a les 12 hores, a la Casa de Natura, es realitzaran diversos tallers per gaudir d'un Nadal sostenible: un taller de centres nadalencs i paraments de taula, un altre d'embolicar regals i d'altres adreçats als nens i nenes.

Les persones interessades a participar en aquests tallers s'hi ha d'inscriure, perquè les places són limitades i caldrà que cadascun dels participants reculli de casa seva tots aquests materials que els serviran per fer els centres o embolcalls: espelmes velles, boles i guarniments de Nadal que no es fan servir, papers de regal utilitzats, llaços, plats vells, cistellets, safates velles, cordes, teules, cordills, fruits secs amb closca, tetra-brics, safates de canalons, pedres, restes de poda, retalls de roba, capsetes i capses de totes les mides, ràfia, canyes, garrofes, paneres, paper de cel·lofana usat, etc.

F.R.