Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'espai Martinet presenta 'Fragments'

L'Espai Martinet, situat al CEIP EL Martinet, presenta una nova exposició, organitzada per l'Associació d'Amics del Martinet. Es tracta de la mostra Fragments, de l'artista cerdanyolenca Marutxi Beaumont. La inauguració serà el proper divendres, 28 de novembre, a 2/4 de sis del vespre.

Fragments, com el seu mateix nom indica, és una col·lecció d'obres realitzades a partir de petits fragments de milers de dibuixos i pintures de Beaumont, units amb la tècnica del collage. Marutxi Beaumont pinta, il·lustra, fa dissenys, ensenya arts plàstiques i escriu.

A banda de les obres de la col·lecció Fragments també es podran veure algunes obres de la sèrie Cayucos Blues. Es tracta d'una mostra inspirada en el drama dels emigrants que cada dia es juguen la vida viatjant en barques precàries des de l'Àfrica fins a les Canàries, cercant un futur millor.

A l'acte inaugural participarà l'autora de l'exposició i els alumnes del taller de cuina de l'escola organitzaran el vernissatge posterior. Fragments romandrà a l'Espai Martinet del 28 de novembre de 2008 fins al 30 de gener de 2009.

F.R.

Foto:
- Cedida. Una de les obres de l'exposició.