Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Generalitat premia un estudi del SAP Cerdanyola-Ripollet

La consellera de Salut, Marina Geli, va presidir el passat 12 de novembre l'acte de lliurament del 4t Premi de Recerca en Atenció Primària 2008 de la Regió Sanitària Barcelona, que ha estat concedit al projecte ‘Estudi d'intervenció per millorar el suport social en cuidadors', coordinat per Josep Maria Bonet, del Servei d'Atenció Primària Cerdanyola-Ripollet.

Aquest premi té una dotació de 12.000 euros, que es destinarà a la formació dels professionals que intervenen en el treball i en la contractació de professionals externs. En aquesta quarta convocatòria del Premi es van presentar 16 projectes, dels quals es van seleccionar 4 finalistes. Els projectes de recerca presentats es basen en la millora de la qualitat en la prestació i l'impacte dels serveis d'atenció primària en els resultats de salut de la població, amb especial èmfasi en l'accessibilitat, l'equitat, la continuïtat assistencial entre nivells, l'efectivitat i l'eficiència dels serveis.
L'estudi encapçalat pel doctor Josep Maria Bonet, va ser premiat el passat mes d'octubre a la IX convocatòria d'Ajut a la Recerca de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària.

R.H.