Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida als actes del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

El passat dimecres, 19 de novembre, van començar els actes commemoratius del Dia contra la Violència vers les Dones, que se celebra tots els 25 de novembre. La Regidoria de Polítiques d'Igualtat va donar el tret de sortida a la jornada amb una xerrada a la Sala de Plens de l'Ajuntament, sobre la violència de gènere, a càrrec de Leonor Mª Cantera, doctora en psicologia social, de la UAB.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo i la regidoria d'Educació i Polítiques d'Igualtat, Maria del Mar Viera, que va explicar els diferents serveis que s'ofereixen des de la seva regidoria a les dones del municipi. Especialment, va destacar "la feina tant important que es fa des del Punt d'Informació a la Dona, del Centre Cultural, on oferim formació, informació i suport personal". Per la seva part, l'alcalde de Ripollet, Juan Parralejo va insistir en la importància de jornades com aquestes ja que "propicien la reflexió personal de totes les persones, encara que només sigui uns dies l'any, per ajudar a evitar fets tant terribles i fora de tota lògica, com la violència domèstica".

Properes activitats
El proper divendres, 28 de novembre es farà la representació teatral de l'obra El día de la cerda, a càrrec del gruo teatral Mujeres en Escena. Serà a les vuit del vespre i les invitacions es poden recollir al Centre Cultural, de forma totalment gratuïta.

Dissabte, 29 de novembre, a les 12 del migdia, Amics del Teatre realitzaran la lectura del manifest, a la plaça de Pere Quart.

F.R.

- Maria del Mar Viera i Juan Parralejo, durant la presentació de l'acte.
- Leonor Mª cantera, ponent de la conferència.