Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AmbiBus aparca a la plaça de Joan Abad

Fins al proper 23 de novembre, a la plaça de Joan Abad es podrà visitar una exposició sobre la qualitat de l'aire. L'AmbiBús, com s'anomena la mostra, té l'objectiu de divulgar el Pla d'actuació per a la millora de la qualitat de l'aire, elaborat pel Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya.

La mostra explica la situació actual respecte a la contaminació de l'aire: causes i efectes perjudicials per la salut. També s'explica tot el procés i mecanismes que utilitzen les administracions per poder analitzar l'aire i finalment, totes les actuacions que s'estan portant a terme i que es faran pròximament. L'espai està pensat principalment pels estudiants d'ESO.

L'exposició la va presentar el passat dimecres la directora General de Qualitat Ambiental de la Generalitat, Maria Comellas, acompanyada de l'alcalde de Ripollet Juan Parralejo i la regidora de Medi Ambient, Gemma Edo.

Comellas ha declarat que “la importància d'aquesta mostra és principalment informativa, per continuar conscienciant a la gent sobre com controlar la contaminació, així com difondre els programes que es realitzen des de les institucions”. Per la seva part, l'alcalde de Ripollet ha agraït que Ripollet pugui comptar amb aquesta mostra ja que “el Medi Ambient és responsabilitat de tots, ja que les institucions hem de fer lleis i mecanismes de protecció, però el ciutadà ha de col·laborar per poder fer-les possible”.

F.R.

Fotos:
- D'esquerra a dreta, Maria Comellas, Sandra Espeja, una de les monitores que informa als visitants de l'exposició; Juan Parralejo i Gemma Edo.
- Diferents parts de l'exposició.