Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ripolletenc Joan Mimó s'endú el 1er premi del Concurs Fotogràfic Santiago Piñol

El passat 15 de novembre, la comissió de les Festes de la Tardor i l'Agrupació Foto-Cine Cerdanyola Ripollet van fer públic el veredicte del certamen que enguany celebra la seva setena edició. El concurs ha comptat amb la participació de 44 obres i el primer premi ha recaigut sobre el ripolletenc Joan Mimó. José Luis Navarro de Barberà del Vallès s'ha endut el 2on premi i el tercer ha estat per Agustín Padilla, de Badia del Vallès. El premi d'honor ha estat per Vicenç Semper, de Cerdanyola.

L'acte va tenir lloc a la sala d'actes del Centre Cultural i va comptar amb diversos membres de la Comissió de les Festes de la Tardor i de l'AFOCER; així com el regidor de Cultura, Ferran Tornel, i el fill del fotògraf Santiago Piñol.
El jurat ha estat format pel president de la Federació Catalana de Fotografia, Raimon Moreno; Santi Bajona, de Foto Art Manresa; i Josep Lozano, de Fotoitaca Av Sant Joan. Les fotografies guanyadores es poden veure exposades al vestíbul del Centre Cultural fins el proper 5 de desembre.