Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurats els diplomes dels Tallers de Coneixement de l'Entorn

El passat dijous, 13 de novembre, es van lliurar els diplomes acreditatius de l'assistència als Tallers de Coneixement de l'Entorn, orientats a que les persones nouvingudes, i especialment les persones estrangeres, puguin disposar d'informació de la nova ciutat que els acull.

En el cas de Ripollet es lliura informació sobre els nostres serveis, comunicacions i normes de convivència. Per això, la regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Ripollet, conjuntament amb Creu Roja local, ha organitzat unes xerrades informatives amb l'objectiu d'acostar la informació i facilitar l'arribada dels que acollim com a la seva nova llar.

A les xerrades s'han tractat set temes: "Ripollet, la ciutat que ens acull", "La vida quotidiana", "L'assistència sanitària", "Els serveis de suport a les persones", "El sistema educatiu", "Treball i inserció laboral" i "Marc jurídic i habitatge". Aquests temes s'han repartit en tres sessions presencials de 3 hores i 15 minuts de durada. Els cursos són gratuïts i les inscripcions resten obertes durant tot l'any.

L.P.