Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de debat sobre la participació ciutadana a la sanitat

La Coordinadora per la Sanitat Pública de Barberà, Cerdanyola, Montcada i Ripollet ha organitzat pel proper dissabte, 15 de novembre, una jornada de debat sobre participació ciutadana i els consells de salut. L'acte comptarà amb la intervenció d'Albert Ferri, consultor de l'Institut Català de la Salut.

Aquesta és la segona jornada de debat que la coordinadora ha organitzat després de diverses actuacions portades a terme per reclamar la construcció immediata de l'hospital comarcal. La primera va tenir lloc el passat 25 d'octubre a l'ateneu de Cerdanyola, en aquest cas sobre la situació actual de la sanitat catalana i la gestió pública sanitària, que va comptar amb la presència dels metges Roger Bernat i Toni Barbarà.
Al proper debat, que tindrà lloc a Barberà, tractaran sobre els Consells Territorials de salut, impulsats per la Generalitat de Catalunya.

A banda d'aquestes jornades, la Coordinadora continua realitzant les seves reunions periòdiques, la darrera de les quals va tenir lloc el passat dilluns, 10 de novembre. Aquí es va parlar, entre d'altres qüestions, de la possibilitat de tornar a manifestar-se per l'hospital comarcal abans de Nadal.

La jornada de debat de dissabte, s'iniciarà a les 10 del matí, al Centre Cultural de Ripollet.

R.H.