Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AmbiBús s'instal·la a Ripollet per parlar de la qualitat de l'aire

Des del proper dilluns, dia 17, i fins el 23 de novembre, la plaça Joan Abad acollirà l'AmbiBus, unitat d'educació mediambiental que cedeix el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. En aquest cas, l'AmbiBus presenta una exposició sobre la qualitat de l'aire.

A la mostra es donen dades sobre l'estat de la qualitat d'aire, les causes de la contaminació i les propostes de millora a aplicar previstes en el Pla d'Actuació per a la millora de la qualitat de l'aire.

L'horari de visita d'aquest equipament mediambiental és de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores. La regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Ripollet convida a tota la població a visitar-lo, ja que està adreçat a totes les edats i especialment indicat pels alumnes a partir de secundaria. Entre tots els visitants de l'AmbiBús se sortejarà una bicicleta.

Els grups que vulguin visitar l'AmbiBus poden fer-ho acordant prèviament la data i l'horari amb el departament de Medi Ambient de l'Ajuntament (93 504 60 05). L'activitat forma part de l'Agenda de Tardor de la Casa de Natura.

R.H.