Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avanç dels actes de commemoració del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones que se celebrarà el proper 25 de novembre, la Regidoria de Polítiques d'Igualtat ha presentat diferents actes de commemoració. Amb aquest programa, des de Igualtat, volen sensibilitzar a la ciutadania sobre la violència que pateixen algunes dones de la societat actual.

Les activitats començaran el proper dimecres, 19 de novembre, amb una xerrada titulada 'Revisando cuestiones en torno a la violencia', a càrrec de la doctora en psicologia Leonor Maria Cantera Espinosa. L'acte serà a la sala de plens de l'Ajuntament, a 2/4 de set del vespre.

Divendres, 28 de novembre es farà una representació teatral al Teatre Auditori. L'obra, amb el títol La família de la cerda, serà a càrrec de l'associació cultural Mujeres en escena i es realitzaran dos passis; un a les 12 del migdia, només pels instituts de Ripollet; i el segon a les vuit del vespre, obert a tota la població.

Finalment, dissabte 29, es farà la tradicional lectura del manifest de suport, un any més a càrrec del grup de teatre local Amics del Teatre

F.R.

Fotos:
- Maria el Mar Viera, regidora de Polítiques d'Igualtat durant la roda de premsa de presentació.